Nyt alkaa olemaan suu messingillä. Pärnun rantakaupungissa aurinko paistaa ja on lämmintä. Tarkoituksena on käydä kylpemässä ja tallailemassa rannalla. Brunee skineen, niinko meillä on tapana sanoa.

Tänään jännitystä nostatti ainoastaan virolainen sheriffi. Ilmeisesti rajalla huomiota herättänyt auto pysäytettiin reilun kilsan jälkeen rajasta. Papereiden tarkistus ja perus selvitys, miksi Ladalla liikkeellä. Voisi jo sanoa, että lue blogista. Auto käyntiin jo menoksi, no ei saatu kuin käyntiin, kun jo koputettiin lasiin että tankki vuotaa. No korkki oli vaiin huonosti kiinni ja koko kylki bensassa. Vähän kyllä ihmeteltiin katkua jo ensimmäiset 20 km tankkauksesta, mutta eihän kukaan uskonut että se tulisi noinkin yksinkertaisesta paikasta. Korkki kiinni ja terveiset poliiseille ja menoksi.

Hotelli otettiin Tallink Siljan kautta, kun ei jaksanut enää sen ihmeempiä pohtia ja sen sai kätevästi puhelimella matkalta. Nyt kohti rantaa ja kylpylää. Ilta tuo ilta vie, aamulla kuitenkin kohti laivaa ja klo 16 ollaankin jo Helsingissä, jos luoja suo!