Aije, kyllä Suomessa vaan on helpompaa. Eilen saunassa katseltuani järvimaisemaa, järkeilin että olipa reissu, hieno reissu!

Hotellissa söimme aamupalan ja lähdimme taittamaan kohti Tallinnaa. Hotellin pihassa auto lähti avaimesta käyntiin ja menoksi. Paluulaiva oli varattu klo 14, mutta huomasimme että saatamme ehtiä jo klo 11 laivaan. Näin Antti ehtisi hyvin työpäivystykseen. Matkalla ei mitään ihmeempiä enää tapahtunut, minä ajoin ja muut torkkuivat.

Tallinnassa piti tankata, mutta olimme 10:35 satamassa ja 10:40 asti pääsee laivaan, joten emme jääneet sitten enää arpomaan bensaa vaan ajoimme suoraan lippuluukulle ja laivaan. Laivassa pientä snackiä ja taxfreestä tuliaiset. Helsinkiin päästyämme auto ei taas suostunut starttaamaan, joten auto käyntiin taas työntämällä. Taas saimme sympaattisia katseita. Kävimme mutterikahvilassa juomassa kahvit, johon sovimme treffit veljeni kanssa. Lonkerot käteen, kahvit naamaan ja kiireellä kohti Airport hotellia, johon Antti jätti autonsa viikon ajaksi. Antti pois ja Jukan kanssa kohti Kankaanpäätä.

Sinne jäi auto Kankaanpäähän odottamaan huoltoa. Tämä viikko menee taas töissä Jyväskylässä.

Kuvia tulee kun ehdin ne käsitellä.