Hei huomenta Suomi hyvin pyyhkii. Aamu valkenee ja koti lähestyy, ainakin ajatuksissa. Olemme vielä hotellissa. Kohta aamupala naamaan ja sitten pakkaamaan. Noin 150 km enää Tallinnaan. Helsingistä toki vielä Kankaanpäähän, mutta jos se sille matkalle leviää niin sitten leviää. Eipähän ainakaan ole enää kielimuuria ja avun saaminen on jokseenkin helpompaa. Lujaa Lada laatua vai Lujaa laatua Lada? Oikeastaan nyt mietittynä autovalinta on ollut ihan kohtuullinen, sillä mikä tahansa auto noilla teillä kokee joken asteista rasitetta eikä näitä vikoja voi Ladan piikkiin laittaa. Kyllä se kotiin asti tulee varmasti!

Eilinen iltapäivä/ilta meni enemmän ja vähemmän plutratessa. Ensin kävelimme rannalle ja uimaan mereen. Siinä hetken aikaa oltuamme suuntasimme kohti rannan toisessa päässä sijaitsevaan sisäkylpylään, jossa pääsimme saunaan ja laskemaan liukumäkiä sekä hyppimään neljästä metristä. Ihan hauska mesta. Musta putki oli jokseenkin hauska lähes koko matkan oli pimeyttä kunnes huomasi olevansa altaassa. Kuulemma isommalla massalla tuleva kaveri menee kovempaa, en ymmärtänyt kenestä oli kyse...

Uikkarit reppuun ja taksilla takaisin omaan hotelliimme. Siinä nopea tukan föönaus ja menoksi. Emme olleet syöneet taaskaan mitään päivällä, joten klo 20:00 alkoi olemaan jo nälkä. Taksikuski vei meidät Edelweiss nimiseen ravintolaan, joka oli kuskin mielestä paras pihvipaikka tässä pitäjässä. Ruoka oli kyllä hyvää ja täyttävää! Ruoan jälkeen vielä hetkeksi istumaan huurteiselle ennen nukkumaan menoa. Oltiin suht samaa mieltä, että kyllä meillä Suomessa menee kohtalaisesti kaiken kokeman jälkeen.

Seuraava postaus tulee sitten kotoa. Josko sais kuviakin sitten jakoon johonkin. Hyvää päivää kaikille tytöille ja pojille!